Wat ik doe? Nou...

Je kunt beter vragen: wat niet. Wellicht neus je hier al even rond en heb je op de pagina ‘Diensten‘ al uitgebreid bekeken. Daar vind je vooral hoe ik jou kan helpen. Op deze pagina tref je een uitgebreide opsomming van praktisch álle werkzaamheden waar mijn week uit bestaat.

Een greep uit mijn werkklussen:

1. Eindredactie

Yes, ik ben zo’n typische taalverbeteraar. Hele nare mensen zijn dat, schijnt. Hopelijk valt het in mijn geval mee. Kun jij wel een extra paar ogen gebruiken voordat je je persbericht, nieuwsbrief of e-book de wereld in slingert? Dan kun je een strippenkaart (vanaf 5 uur) bij me afnemen en check ik je tekst(en) zo snel mogelijk.

2. Contentcreatie

Ik werk o.a. als content manager voor suppletiemerk Vitaily én creëer dagelijks zelf foto- en videocontent voor mijn social kanalen.

3. Reisblogger

Al een jaar of vijf schrijf ik met veel plezier geregeld een uitgebreid artikel voor Reisdoc.nl: een van de populairste Nederlandse reisblogs. Variërend van familievakantie in Oostenrijk tot vriendinnentrip naar Samos.

4. Copywriter

Van interview met inspirerende Alkmaarse ondernemers tot kasboek voor PorteRenee en van een eigen reisboek tot wekelijkse nieuwsbrief: taal blijft toch altijd zeg maar echt mijn ding. Hoewel ik tegenwoordig niet heel veel meer zelf schrijf, maak ik voor héle toffe klussen nog wel eens een uitzondering.

5. Boek

Ik schreef in 2021 dus ‘gewoon’ een boek. Een eigen reisboek, dat in alle grote boekhandels van Nederland te koop was. Voor een portie reisinspiratie binnen Europa kun je mijn boek nog altijd op Bol scoren trouwens.

6. Coworkspace @keet

Samen met twee toppers van compagnons Ellen en Lianne run ik alweer bijna 3 jaar ‘@keet’ in de binnenstad van Alkmaar. Hier kun je als zzp’er een bureau huren – maar ook onze meetingroom boeken voor een brainstorm of sparsessie met een klant.

7. Presenteren / vloggen

Doe ik niet héél veel meer, maar afgelopen jaar kroop ik bijvoorbeeld wel voor de camera voor een paar video’s voor TEDxAlkmaar.

8. Side hustlen: polaroids schieten

Op Koningsnacht met vriendin Shanne begonnen met deze briljante (al zeg ik het zelf) ‘side hustle’ en inmiddels hebben we op heel wat leuke events honderden polaroids geschoten.

Wil jij dit nou ook?

Ben jij ook zo’n multipotential in de dop? Ben je al zzp’er of lijkt het je tof om voor jezelf te werken, maar heb je géén idee waar je moet beginnen? Boek dan een ‘Koffie met Kim’ en ik help je aan een vliegende start. Via onderstaande button kun je me mailen – dan vertel ik je meer en spreken we een datum af.

Scroll naar boven