samenwerken - kim van weering

Samenwerken? Leuk!

1 + 1 = 3!

Ik ben dol samenwerken. En ik hoop jij ook. Naast verschillende creatieve diensten, bied ik ook op mijn Instagrampagina (12 duizend volgers) diverse samenwerkingsvormen aan, variërend van een post of story(reeks) tot een winactie. Heb je een ander idee? Ik ben benieuwd. Mail me op hi@kimvanweering.nl.

Misschien overbodig om te vermelden, maar ik sta enkel open voor samenwerkingen die naadloos aansluiten op mijn werkveld en interesses en goed bij mijn doelgroep passen. Zodat het ons beide én mijn lezers/volgers iets oplevert.

Als we samenwerken, vermeld ik altijd bij de content dat het een samenwerking betreft. Wel zo netjes, en helemaal volgens de regels van de Nederlandse Reclame Code (NRC).

Foto’s van diverse samenwerkingen op Instagram

Wat kost dat, samenwerken?

Ik krijg geregeld berichtjes, appjes en mails van volgers die naar aanleiding van mijn posts, stories en tips op Instagram een bepaalde accommodatie hebben geboekt of product hebben aangeschaft. Te gek vind ik dat. Bij een samenwerking steek ik dan ook veel tijd, liefde en energie in het creëren van de content.

Samenwerken op Instagram kan vanaf € 225 (exclusief btw).

Instagram-mediakit

De afgelopen jaren heb ik voor tientallen partijen content gemaakt. Hoofdzakelijk hotels en andere (bijzondere) accommodaties en lifestylemerken als The North Face, Kruidvat, Wehkamp en Sonos. Behoort jouw product of dienst tot een van deze categorieën? Bekijk dan gerust even een van onderstaande mediakits met daarin enkele facts & figures. Een voorstel kun je mailen naar hi@kimvanweering.nl.

Scroll naar boven