Diensten

Een greep uit waar ik jou mee kan helpen…

Kim, ik heb je hulp nodig bij...

Iets anders? Mail me op hi@kimvanweering.nl

Eindredactie

Wil je je persbericht, nieuwsbrief of e-book foutloos, scherp en met een woordgrap hier en daar de wereld in slingeren? Dan kun je een strippenkaart (vanaf 5 uur) bij me afnemen en check ik je tekst(en) zo snel mogelijk.

Schrijfwerk / copywriting

Hoewel ik niet veel artikelen meer zelf ‘from scratch’ schrijf, maak ik voor héle toffe teksten en bijzondere interviews nog wel eens een uitzondering.

Influencermarketing

Wil je met jouw merk of bedrijf of TikTok of Instagram graag samenwerken met content creators die een fijn bereik hebben? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe dat allemaal werkt? 

USG (user generated content)

Met meer dan 12.500 volgers op Instagram maak ik geregeld User Generated Content voor lifestylemerken als Wehkamp, Kruidvat en Sonos én bijzondere accommodaties in binnen- en buitenland. Kun jij ook wel wat foto- en videomateriaal gebruiken?

Instagram workshop (op maat)

Voor groepen vanaf 4 personen verzorg ik interactieve Instagram workshops op maat van een dagdeel, waarin we álle facetten van dit platform onder de loep nemen. Van knallende captions tot carrousel posts en van stories tot reels.

Sprekersklussen

Vind je mijn verhaal en alles wat ik doe nou net zo leuk als dat ik het zelf vind? En heb je een podcast of ander (online of offline) podium? Ik vind het altijd te gek om te mogen vertellen over mijn leven als ‘ondernemende moeder’ en werkzaamheden – bijvoorbeeld voor een groep studenten. 

Niet gevonden wat je zocht?

Mail me dan – vind ik gezellig. 

Scroll naar boven