Koffie met Kim

Ben je ook zzp’er (in spe) en barst je van de wilde ideeën, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Durf je je baan in loondienst niet op te zeggen? Ben je juist al lekker op weg, maar is je Instagram een rommeltje en heb je geen idee hoe je meer klanten aantrekt? Of heb je een paar prangende vragen die je graag even tegen iemand aanhoudt? Boek dan een Pick my brain-sessie en ik denk een uur volop met je mee. De koffie is van mij!

Kim, ik heb je hulp nodig bij...

Iets anders? Mail me op hi@kimvanweering.nl

Startende ondernemers en zzp'ers to be

Ben je zzp’er (in spe) en loop je een beetje vast? Heb je het idee dat er ‘meer’ in je zit, maar weet je niet zo goed hoe en wat?

 

Knalt je hoofd uit elkaar van de plannen over wat je allemaal kunt en wilt doen en heb je tegelijkertijd geen idee waar je moet beginnen? Spoken er duizend vragen door je hoofd, maar weet je niet bij wie je terecht kunt? Zie je mij dingen doen waar je zelf ook héél blij van zou worden?

Vuur in een ‘Koffie met Kim’-sessie dan al je vragen op me af!

Van ‘hoe bouw ik een sterk netwerk op’ tot ‘help, wat kan ik op Instagram delen’ en van ‘hoe vind ik mijn droomklanten’ tot ‘wat zijn de eerste stappen als ik zzp’er wil worden’.

Ik heb ook gestaan waar jij staat.

Jaren heb ik getwijfeld om te gaan ondernemen. Lange tijd durfde ik niet. Angst voor het onbekende (en in mijn ogen van toen ook onzekere), de meningen van anderen en nog minstens dertig andere redenen.

Zelf heb ik de afgelopen jaren verschillende programma’s bij business coaches gevolgd, waaronder Tarinda Straver. Maar ik kan me goed voorstellen dat de drempel om (een paar) duizend euro te investeren best heel hoog is als je net voor jezelf bent begonnen of nog wilt beginnen. Dat vond ik zelf destijds ook. Het resultaat? Ik kwam niet in beweging. Ik miste een cheerleader om me aan te moedigen.

Hoe fijn is het om – voor je die eerste sprongen in het diepe waagt – op een laagdrempelige manier met iemand te kletsen over het ondernemersleven en je vraagstukken samen te tackelen?

Laat mij die persoon zijn die je aanmoedigt en verder helpt. Dan gaan we samen de slingers voor jouw business (to be) ophangen.

Onder het genot van een cappuccino (met wat lekkers erbij, uiteraard) beantwoord ik al je prangende vragen en denk ik hardop met je mee. Koffie met Kim, dus! In de binnenstad van Alkmaar, waar ik een coworkspace heb. Of we supporten de lokale horeca-ondernemers.

De investering?
€ 222 ex btw voor een sessie van twee uur

Prik een moment in de kalender, dan kom ik op de mail bij je terug met de details.

Wat anderen zeggen over Koffie met Kim

Jacqueline Bosch-Pauw – masseuse:

“Ik ben een enorme leek op het gebied van social media dus ik heb een koffiesessie gedaan met Kim, mijn insta goeroe! Buiten het feit dat haar sprankelende enthousiasme heel aanstekelijk werkt heeft ze me hele handige, goed uit te voeren tips gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan. Nog steeds raadpleeg ik regelmatig de PowerPoint presentatie die ze me daarna heeft toegestuurd. Én! Als ik er ff niet uitkom dan kan ik haar altijd nog om advies vragen. Heel blij mee!!”

B2B - online ideeënmachine

Ben jij ondernemer?

Gaan de zaken best lekker, maar heb je…

  • het gevoel dat je leads en klanten misloopt, omdat je social kanalen een ratjetoe zijn?
  • geen sterke strategie – en doe je daardoor elke week maar wat?
  • het idee dat je concullega’s wél weten wat ze online (moeten) doen?
  • geen weet van hoe je een hoger engagement kunt creëren en zo een goede band opbouwt met je volgers?
  • (nog) geen of te weinig kennis van influencer marketing en weet je daardoor niet hoe je fijne win-win samenwerkingen kunt opzetten?
  • geen idee waar je moet beginnen als je alle bovenstaande punten ziet? Of loop je geregeld vast en gooi je de social handdoek dan in de ring?

Dan is een Koffie met Kim een heerlijke eerste stap richting meer ‘online shine’!

In een dagdeel deel ik al mijn kennis met je. Van social strategie tot story-ideeën en van samenwerkingen tot engagement boosters. Samen sparren en de ideeënmachine z’n werk laten doen.

De investering?
€ 397 ex. btw voor een dagdeel (ochtend of middag)

Na deze sessie:

  • ga je naar huis met een flinke voorraad aan content-concepten
  • weet je wat je het komend half jaar op welk kanaal gaat posten (en hoe je content handig kunt recyclen op verschillende social platformen)
  • krijg je plezier in het maken van content
  • voel je welke merken of ambassadeurs bij je passen voor een eventuele samenwerking

Wat anderen zeggen over Koffie met Kim

Leonie van de Kamer – Owner ‘Teddy & Beer’:

“Ik heb een ochtend met Kim koffie gedronken en kwam vol inspiratie en enthousiasme terug! Kim zit bomvol leuke ideeën voor contentcreatie, samenwerkingen en social media gebruik. Doordat Kim van zichzelf een super fijne en positieve energie om zich heen heeft, kwam ik helemaal blij uit mijn koffiesessie. Dit heeft elke ondernemer zo nu en dan even nodig, echt een aanrader!”

Niet gevonden wat je zocht?

Mail me dan – vind ik gezellig. 

Scroll naar boven